Direct contact: 06 - 28 97 77 50

Tuinonderhoud

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wint het onkruid het van de planten en bloemen? Van Ojen Hoveniers uit Nuenen onderhoudt uw tuin met veel plezier, op een tijdstip dat het u uitkomt. Indien u wenst kunnen we op contractbasis afspraken maken over periodiek tuinonderhoud.

Tuinonderhoud 1

Particulier tuinonderhoud

Een tuin is niet statisch. Er wordt geleefd en welig gegroeid. Heeft u geen tijd en zin om uw tuin zelf bij te houden? Met onze groene vingers helpen wij u om het onkruid te wieden en heggen en bomen te snoeien, zodat het geheel er weer mooi uit ziet.

Zakelijk tuinonderhoud

Na aanleg van uw bedrijfstuin of parkeergelegenheid zal er altijd onderhoud nodig zijn. Van Ojen Hoveniers uit Nuenen helpt u daar graag bij. Wij zorgen dat het gras gemaaid wordt, het onkruid weggewerkt is en de bomen en heggen gesnoeid zijn. U laat ons weten wat er gedaan moet worden en op welk moment dat moet plaatsvinden. Wij zorgen dat alles er weer netjes uit ziet. Een goed onderhouden tuin is het visitekaartje van uw bedrijf.

Tuinaanleg 1 Tuinaanleg 2

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een afspraak over tuinonderhoud.

Bekijk hier onze projecten
Warning: Undefined array key "cookiesDirective" in /customers/4/6/7/vanojenhoveniers.nl/httpd.www/tuinonderhoud.php on line 132